0

Изберете страница

За eHype

 Какво е eHype?

eHype BG е проект, стартиран през началото на 2021 година. Представляван е от фирма ГЕОРГИ ЖЕЛЕВ 2009 ЕАД с ЕИК:BG206878658  В самото име „Electronic Hype“ искахме да загатнем на нашите клиенти, за вълнението от електронното пазаруване.

Основната ни дейност е директен внос, дистрибуция и продажба на черна и бяла техника, както и стоки за дома. В момента дейността ни се пренасочва към електронна търговия и искаме не само нашите партньори на едро , но и крайните клиенти да се възползват от цените, които предлагаме на българския пазар. В момента в нашето портфолио присъстват освен технологични продукти, така и продукти от съвсем други сфери. Опитваме се постоянно да обновяваме нашето портфолио, да добавяме нови артикули, да спечелим вашето доверие и да имаме изключително добри цени на пазара.

Нашето управление се намира в гр. Ямбол(8600) на адрес ул. Георги Дражев 1 (ЦКП), а физическият ни магазин с търговско име „Технолайн“, от където можете да си закупите част от нашите продукти, се намира непосредствено до нашето управление.   Разполагаме също със складова база в гр. Ямбол, ул. Индустриална №1 и гр. София (кв. Ботунец). Имаме също сключени договори с наши партньори, които ни представляват в около 140 населени места в България. За град Ямбол и околието доставката ни е винаги безплатна, а за другите населени места е спрямо тарифите на куриерските компании. Работим с фирми Еконт, Спиди и Европът, като разполагаме и със собствен транспорт.

Каква е нашата мисия?

Нашата основна мисия е нашите клиенти да са доволни от цените и качеството на всички наши услуги. Ние знаем, че без вас няма как да съществуваме.

Изцяло български проект сме и сме горди с целите и желанията си да развием платформа, която да прави връзката между бизнеса и клиента по един удобен, бърз и надежден начин.

Вярваме, че вече живеем във времена, в които онлайн пазаруването трябва да бъде достъпно за всеки един човек ползващ компютър или телефон, да е лесно и най-вече ненатоварващо изживяване и за това се стремим освен да обогатяваме нашата гама от продукти ежедневно, а да улесняваме и клиентите ни с лесно навигиращи менюта и подредени категории, да предлагаме промоционални ваучер и истински намаления на цените.

Какъв е нашият екип?

Нашият екип е от 16 човека, като смятаме че сме едно голямо и щастливо семейство. Работата е нашият живот, за това можете да ни потърсите на нашият стационарен телефон 046/994108 или по всяко едно време от денонощието на мобилен 0893292323. Ако имате идея или съвет, който може да подобри нашият начин на работа, не се колебайте да се свържете с нас. Осъзнаваме, че ключът във всеки един успех е в това да има постоянно надграждане. Опитваме се всеки ден да бъдем по-креативни, по-иновативни, да улесняваме нашите клиенти и да ги правим по-щастливи. Знаем, че имаме какво да учим и НЕ бихме се задоволили с мисълта да НЕ сме най-добрите в това, което правим.