Меню
Меню
  • Начало
  • Доставка и начини на плащане

Доставка и начини на плащане

Начини на плащане за продукти предлагани от фирма Георги Желев 2009 ЕАД

- С плащане в брой на куриера при доставка;
- С банков трансфер на сметка: 

BIC: BPBIBGSF

IBAN: BG43BPBI79341038724301

Титуляр: Георги Желев 2009 ЕАД

Моля, свържете се с наш служител преди да извършите плащане по банков път на тел 0700 50 525 или 0896751419.

Възможно е и кандидатстване за закупуване на уред на изплащане с месечни вноски към TBI Bank чрез нашата платформа. След избор на тази оцпия и попълване на нужните данни, служител на TBI Bank ще се свърже с вас за допълнителна информация.

Цена за доставка за продукти предлагани от фирма Георги Желев 2009 ЕАД се визуализира при завършване на вашата поръчка. Тя е формулирана спрямо интеграция на нашият сайт с куриерски модул, който показва дневните тарифни цени на куриерски фирми Еконт. За обемни пратки, като хладилници, климатици, перални и др. или избрани много бройки от един артикул, е възможно да има разминавания между визуализираната цена за доставка в системата и реалната тарифна цена на куриерската фирма, за това Вие задължително ще получите потвърждение по телефона от наш служител за крайната цена на доставка преди да бъде изпратена към вас. При закупуване чрез бутона "Бърза поръчка", системата няма как да изчисли цената на доставка, понеже няма въведен адрес, за това ще получите допълнителна информация по телефона от наш служител.

Всички продукти се изпращат с опция "Преглед". Доставката се извършва чрез куриерски фирми Еконт или лично предаване с наш транспорт.
При всяка една направена поръчка Вие ще получите потвърждение по дадения от вас телефонен номер от наш служител. Възможно е да е има изчерпана наличност на продукт, въпреки статус "в наличност" . Вие задължително ще бъдете уведомени по телефона за причиненото неудобство.
Поръчките се доставят от 1 до 3 работни дни след потвърждение на поръчката от наш служител по телефона, като този срок е валиден за територията на република България. Може да има удължаване на срока за доставка към отдалечени населени места, които се обслужват по график от куриерските компании Еконт.
Всички продукти са чисто нови и са изпратени в оригиналната опаковка на прозиводителя. Гаранционният срок на всички продукти е 24 месеца от датата на закупуване, освен ако не е изрично описан по-дълъг срок на гаранция.
Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковката й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки